Beyler selam. Bugün yabancı forumlarda (Reddit/r/CrackWatch) bir sızıntı gördüm. Denuvo'nun son sürümünün tamamen bypass edildiği ve artık korumalı oyunların bile 'Day 1' cracklenebileceği söyleniyor. 3000-4000 TL bandına çıkan oyun fiyatlarından sonra bu haber ilaç gibi geldi. Sizce korsan oynamak bu devirde bir zorunluluk mu yoksa emeğe saygısızlık mı? Ben şahsen bu fiyatlarla orijinal almayı bıraktım. Siz ne diyorsunuz?
Valla kanka hiç kusura bakmasınlar, bir oyuna asgari ücretin 4'te 1'ini veremem. Denuvo dediğin şey zaten bilgisayarı sömüren bir virüs gibi. Kırılması hem FPS artışı demek hem de özgürlük. Yaşasın FitGirl ablamız!
Hırsızlığın bahanesi olmaz beyler. Paran yoksa oynamayacaksın, bu kadar basit. Yapımcı o kadar emek veriyor, sen 'bedava olsun' diyorsun. Sonra neden Türkçe dil desteği gelmiyor diye ağlıyorsunuz. Gelmez tabii!
Reis senin tuzun kuru galiba? :D Adamlar bölgesel fiyatlandırmayı kaldırdı, bizi dünya devleriyle bir tutuyorlar. Ben bu sistemde orijinal alana enayi gözüyle bakarım artık. İndie oyunları alalım eyvallah ama AAA firmalar sömürgeci olmuş.
Eskiden kutulu oyun alırdık, rafa dizerdik. Şimdi dijital bir lisansa 100 dolar veriyoruz, yarın server kapansa oyun gidiyor. Mülkiyet hakkı yoksa korsan hırsızlık değildir kardeşim. GG.