Beyler selam. Bugün bir iki el gireyim dedim, pişman oldum. Mikrofonda küfreden 10 yaşındaki çocuklar mı dersin, her vurduğuna hile diyenler mi dersin... Hele o 'M416 Buz Diyarı' skinin yoksa seni adamdan saymayan lobi tayfası beni bitirdi. Oyun artık yetenekten çok gösterişe ve toxicliğe dönmüş. Sizde durumlar ne, hala oynamaya çalışan var mı yoksa herkes sildi mi?
Kanka valla çok haklısın. Kız oyuncu olarak mikrofonda sesimi açtığım an lobi 'evlilik teklifi' edenlerden veya taciz edenlerden geçilmiyor. Bu yüzden sadece arkadaş ekibiyle giriyorum. Rastgele (Random) girmek tam bir intihar.
Mobil oyun dediğin şey zaten zaman öldürmek içindir beyler. Çok profesyonellik arıyorsanız geçersiniz PC'ye adam gibi oyun oynarsınız. Tablette 4 parmak, 6 parmak oynamakla e-sporcu olunmuyor. Kitlenin kalitesi de oyunun kalitesiyle doğru orantılıdır.
Abi yine başladın PC elitistliğine. :D İnsanlar dışarıda, otobüste, kafede vakit geçiriyor bu oyunla. Sorun platformda değil, bizim milletin rekabeti savaş sanmasında. Herkes birbirini ezme derdinde, eğlenmeyi unuttuk.
Benim asıl canımı sıkan emülatörler. Telefonda oynuyoruz, adam PC'den mouse ile gelip kafamıza sıkıyor. Adil değil abi bu sistem. Riot'un yaptığı gibi emülatör ve mobili tamamen ayırmaları lazım, yoksa oyun cidden bitecek.