Selam beyler, Detroit: Become Human'da "iyi çocuk" olmaktan sıkılanlar için ortalığı kelimenin tam anlamıyla yakıp yıkacağınız, en karanlık ve acımasız son rehberini hazırladım. Bu yolda ilerlerken vicdanınızı kapıda bırakın.
Markus ile "Barışçıl" yolları tamamen unutun. North'un her dediğini yapıyoruz.
Hurdalık: Parça bulmak için diğer androidleri hiç düşünmeden parçalayın.
Capitol Park: Etrafı yakıp yıkın, polisleri infaz edin. Kamuoyu "Nefret" seviyesine çıkmalı.
Özgürlük Yürüyüşü: Asla diz çökmeyin, polislere saldırın ve onları geri püskürtün.
Final: Şehre tam taarruz başlatın. Detroit sokaklarını savaş alanına çevirin.
Connor'ın "Yazılım Dengesizliği"ni minimumda tutuyoruz. O bir makine, duyguları yok.
Hank ile İlişki: Hank'e karşı hep soğuk ve robotik olun. Onu "Düşman" seviyesine getirin.
Rupert Kovalamacası: Hank çatıda asılıyken arkaya bakmayın, hedefin peşinden gidin.
Eden Club: İzlerin peşini bırakmayın ve gerekeni yapın.
Kamski Testi: Chloe'yi tereddüt etmeden vurun.
Bu seçimlerle oyunun sonunda Kara'yı zaten erkenden elediğimiz için (Siz isterseniz elemeyin ama benim gibi defalarca bitirdiyseniz kara sıkıcı geliyordur.), elimizde dev bir savaş kalıyor. Connor, devrimin lideri Markus'u avlamak için yola çıkıyor. Ya Markus şehri ele geçirecek ya da Connor "Aykırı" avını tamamlayacak.
Markusla barışçıl yoldan gidip halkı ve kamuoyunu arkama almak tercihimdir.
Bu arada bendende bir fikir arkadaşlar kara ile devam ederseniz gemiden çıktığınızda polis sizi kovalarken seçenekler geliyor orda yakalanmayı seçerseniz acı bir tecrübe yaşayabilirsiniz ama kesin ve kesin bir şekilde deneyimlemenizi tavsiye ediyorum.
Aga ben cannor ile hankin iyi anlaşmasını seviyorum o yüzden hanki üzmeye pek içim vermiyor ama bi ara denicem.
Cevap yazmak için giriş yapmalısın.