Epic Games 2026 Kış İndirimlerini salmış piyasaya. Bu sefer özellikle hikayeli oyun (story-driven) sevenlere oynamışlar, liste kabarık.
Yalan yok, Steam dolar kuruna geçtiğinden beri elimiz gitmiyor, mecburen Epic'in yolunu gözler olduk. Ama olay sadece ucuzluk da değil aga; kütüphane resmen "oynanmamış oyun mezarlığına" döndü. Sırf indirimde diye alıp, 1 saat bile girmeden kenarda çürümeye bıraktığımız tonla oyun var.

"Steam'in o rahatlığı, topluluğu, atölyesi bambaşka seviye, 3 kuruş fazla veririm Steam'den alırım" diyenler var. Diğer taraf da "Oyun aynı oyun aga, launcher'a neden fazla para bayılayım, paşa paşa Epic'ten alır geçerim" kafasında.
İki ucu değnek valla. Şimdi hikayeli oyun devri de bitiyor diyorlar ama ben şahsen o tadı online oyunlarda bulamıyorum. Son zamanlarda daha çok indie oyunları oynamayı çok seviyorum hem destek oluyor.
Siz ne yapacaksınız? "Steam harici launcher kurmam" diyenlerden misiniz, yoksa "Cüzdanım nerede rahatsa oradayım" mı? Var mı listede gözünüze kestirdiğiniz, "Bunu kesin oyna" dediğiniz sağlam bir hikayeli oyun? Önerileri alalım, boşa para saçmayalım.
Cevap yazmak için giriş yapmalısın.